Panoramic Florida in 12 dagen

Afreisdata 2021:
April: 24

Mei: 15

Juni: 5

Juli: 10, 24

Augustus: 7

September: 11

Oktober: 2


Dag 1: Brussel / Amsterdam -  Miami

U vliegt vandaag naar Miami. Na aankomst maakt u gebruik van de gratis hotelshuttle naar uw hotel vlakbij de luchthaven waar u de eerste overnachting heeft. U kunt de rest van de dag uitrusten van uw vliegreis en genieten van een drankje bij het zwembad. Sheraton Miami Airport


Dag 2: Miami – Key West (circa 270 km)

Nadat u deze ochtend, om 07u45, kennis heeft gemaakt met de reisleiding en de overige deelnemers verlaten we Miami. Bij het verlaten van de stad maken we nog een korte stadstour en rijden we langs (indien de verkeersdrukte dit toelaat) Coconut Grove, Coral Gables, Little Havana en Bayside. Op weg naar Islamorada maken we een stop bij lokale fruitverkoper. We rijden door naar Islamorada, de wereldhoofdstad van het sportvissen. Bij het plaatselijk bekende ‘Robbie’s’ heeft u de gelegenheid om tarpons te voeren. Deze ‘silver ghosts’, zoals de lokale bevolking de reusachtige vissen noemt, lijken altijd honger te hebben. Wij rijden door naar Key West, onze basis voor de komende 2 nachten. (ontbijt is optioneel) Marriott Fairfield Inn Key West +++


Dag 3: Key West (O)

Na het ontbijt heeft u een korte wandeling door Key West, hierna bent u de rest van de dag vrij om het leuke stad te verkennen. Geniet van het zwembad of ga bijvoorbeeld snorkelen, zeilen, jetskieën of één van de vele activiteiten die hier te ondernemen zijn. Key West is een charmant, koloniaal stadje waar het heerlijk slenteren is door de straten met mooie typische huizen. Duval Street is de belangrijkste straat met kleine winkels en gezellige restaurants. Maar ook het huis van Hemingway is zeker de moeite waard en de zonsondergang op Mallory Square is een absolute must! Facultatief kunt u 's avonds aan boord gaan van een catamaran om bij een glaasje champagne te genieten van de spectaculaire zonsondergang. Na de zonsondergang is er gelegenheid voor een diner in Key West (ontbijt is inbegrepen).


Dag 4: Key West – Everglades – Naples – Sarasota (circa 620 km)

Vandaag gaan we terug naar het vasteland en maken een stop onderweg bij de Everglades. Vanwege de uitgestrekte mangrovebossen, kreken, rivieren, baaien en vlakten bedekt met groene moerasgrassen wordt dit gebied ook vaak ‘River of Grass’ genoemd. Vervolgens varen we in een Everglades Airboat door de wateren van de Everglades waar u het wild zoals alligators, het witstaarthert en de rivier otters met eigen ogen kunt aanschouwen. We vervolgen onze weg en doorkruisen de Everglades via de historische “Tamiami Trail” op weg naar onze volgende bestemming Naples. Hier zullen we onze eerste glimp van de Golf van Mexico zien. We stoppen bij Tin City, een marktplein in het centrum van het oude Napels. Hier zijn ontelbare restaurants, terrasjes en bars. We gaan weer verder naar Sarasota, bekend om de mooie stranden aan Florida's Gulf Coast. (ontbijt is optioneel) Holiday Inn Beach Resort +++(+)


Dag 5: Sarasota


Na de gezellige drukte van de laatste paar dagen kunt u vandaag genieten van het mooie strand aan de Golf van Mexico. Aan de nabijgelegen St. Armand’s Circle vindt u vele winkels, gezellige restaurants en elegante boetieks. (ontbijt is optioneel)


Dag 6: Sarasota – Tampa – Tarpon Springs – Homosassa Springs – Orlando (circa 365 km)

We steken de Sunshine Skyway Bridge over om via Tampa naar Tarpon Springs te rijden, alwaar we een stop maken bij dit Griekse vissersdorpje. Maak vervolgens kennis met de 'andere kant' van Florida, we gaan namelijk naar Homosassa Springs, welke bekend staat om haar manatees (zeekoeien). In dit park zijn de natuurlijke flora en fauna van Florida te bewonderen. Er leven dieren zoals zwarte beren, alligators en bobcats. We vervolgen onze rit naar Orlando waar we de komende 3 nachten verblijven. (ontbijt is optioneel) Clarion Inn Lake Buena Vista +++


Dag 7: Orlando

U heeft vandaag volop de gelegenheid om te genieten van alle attracties en pretparken in Orlando. U kunt optioneel excursies maken naar Epcot, Animal Kingdom, Magic Kingdom, Universal Studios en SeaWorld. Geniet van de vrolijke creaties van Walt Disney. Maak kennis met de Disney figuren, de talloze attracties en klassieke parades van Disney's Magic Kingdom. In Disney's Animal Kingdom worden continenten en wilde dieren op een fenomenale manier en in een vrijwel authentieke omgeving neergezet. Duik daarna de toekomstwereld in van Epcot Center (Experimental Prototype Community of Tomorrow). Hier brengen, in verschillende paviljoens met uiteenlopende thema's, ultramoderne vindingen realiteit en verbeelding bijeen. Aansluitend naar de World Showcase, waar elf landen zich aan de bezoeker voorstellen. Een IllumiNations vuurwerk- en lasershow besluit iedere dag in Epcot. Een filmfreak? Bezoek dan de Universal Studios en ontdek hoe achter de schermen van het witte doek wordt gewerkt. Voor u het weet zit u midden in een 'aardbeving' in Californië of staat u oog in oog met King Kong in New York. Bezoek vooral ook SeaWorld. Otters, zeeleeuwen en orka's springen van blijdschap uit het water tijdens spectaculaire shows. (ontbijt is optioneel bij te boeken)


Dag 8: Orlando – St. Augustine – Daytona Beach – Orlando (circa 350 km)

Na het ontbijt rijden we noordwaarts naar het historische St. Augustinus. St. Augustinus is de oudste permanente Europese nederzetting in de continentale Verenigde Staten, waar de mix van Spaans, Engels en Amerikaanse culturen tot leven komen. Onder de vele belangrijke hoogtepunten behoort het Castillo de San Marco, het oudste gemetselde fort van Amerika. Hierna reizen we langs de kust zuidwaarts naar Daytona Beach, de thuisbasis van de beroemde Daytona Speedway, één van de meest bekende en grootste autorace tracks in de Verenigde Staten. Daytona is afgebeeld in veel films en beschikt over het enige strand waar auto's over het strand mogen rijden. Let op! Toegang tot het racecircuit is niet inbegrepen. We vervolgen de reis terug naar Orlando.Indien u vandaag liever op eigen gelegenheid in Orlando blijft, dan behoort dit uiteraard ook tot de mogelijkheden. U kunt eventueel vooraf via de reisleiding een excursie boeken in Orlando of een toegangskaart aanschaffen voor één van de parken.


Dag 9: Orlando – Kennedy Space Center – Miami (circa 450 km)

Vanuit Orlando rijden we naar Cape Canaveral. We bezoeken het Kennedy Space Center en maken een busrit van circa 2 uur langs de lanceerplatforms van de Space Shuttle. U ziet musea waarin de geschiedenis van de ruimtevaart herleeft en tijdens een spectaculaire IMAX-film beleeft u een echte ruimtereis. Vervolgens gaat de rit naar Miami waar we vervolgens rond 18.00 uur arriveren bij uw hotel in Miami South Beach. U neemt hier afscheidt van de reisleiding en verblijft hier de laatste 2 nachten. (ontbijt is optioneel) Essex House Hotel +++(+)


Dag 10: Miami Beach (O)

Geniet van deze vrije dag. Ga lekker naar het strand of gebruik de middag op te winkelen. Op Ocean Drive kunt u flaneren en lekker eten bij één van de vele restaurantjes. 


Dag 11: Miami – Brussel of Amsteram (O)

Vandaag gaat u op eigen gelegenheid (we kunnen eventueel een transfer voor u bijboeken) naar de luchthaven voor uw terugvlucht naar Europa. Het is ook mogelijk om een verlenging van 1 of meerdere nachten te boeken aan het prachtige strand van Miami.


Dag 12: aankomst Brussel of Amsterdam

Einde van een prachtige reis!Om u de beste vluchtprijs te kunnen bieden voegen wij de vluchten pas toe op datum van uw prijsaanvraag, zo zijn wij zeker dat wij u marktconform de beste prijs kunnen aanbieden voor de zo kortst mogelijke vlucht.
Inbegrepen:

• Transfer bij aankomst middels hotelshuttle
• 10 nachten verblijf op basis van logies in vermelde of gelijkwaardige hotels
• 4 x (continentaal) ontbijt bij vertrek in 2020 (overige ontbijten zijn optioneel bij te boeken)
• Gegarandeerd vertrek

- Pre night in de omgeving van Schiphol inclusief shuttle naar en van Schiphol + gratis parking
• Alle omschreven excursies en entreegelden nationale parken (tenzij anders vermeld)
• Vervoer per lokale airconditioned touringcar of minibus
• Alle data met deskundige Nederlandssprekende reisleiding (vanaf dag 2 t/m dag 9).
• toegangsgelden voor Key West Conch Train (alleen in 2019), Everglades (propellerboottocht), Robbie’s Tarpon Marina, Homosassa Springs State Park, Castillo de San Marco en Kennedy Space Center.


Niet Inbegrepen:

- Vluchten en ruimbagage

-Extra 6 ontbijten= + 110 euro pp
-Overige maaltijden 
-Facultatieve excursies met bijbehorende entreegelden 
-Fooien en uitgaven van persoonlijke aard 
-Transfer op dag 11 van uw hotel naar de luchthaven (is wel optioneel bij te boeken)
Optionele excursies :

 • Key West Snorkeling Tour , ca  $54

 • Key West Sunset Cruise & Farewell Dinner, ca $63

 • Walt Disney Epcot Center ca $ 134
 • Walt Disney Animal Kingdom ca $ 134
 • Walt Disney Magic Kingdom ca $ 140
 • Seaworld ca $ 117
 • Universal Studio's ca $ 135

Prijzen per persoon in euro

Afreizen Mia - Mia op zaterdag

1 persoonskamer

2 persoonskamer

3 persoonskamers

4 persoonskamer

Kinderen op de kamer 8 -16j
4/04/2021 - 07/08/2021

1887

1273

1091

1006

499
1/09/2021 - 02/10/2021

1737

1193

1041

956

499

Prijzen 2021 zijn gekend, uw klanten kunnen in alle veiligheid hun vakantie boeken en genieten van:

 

 • 5% korting op hotels en huurwagen 
 • Gratis Parkpass voor de Nationale Parken
 • 10GB data simkaart om uw interactieve roadbook perfect en overal te consulteren, met gratis GPS functie
 • 5 % Korting op alle op voorhand geboekte en betaalde excursies
 • interactieve roadbook die tevens als GPS functioneert en ervoor zal zorgen dat u niks zal missen van Amerika tijdens uw vakantie